07. 02. 2012.

Pitanja iz sna

Mogu zazivati tvoje ime i šaptati "probudi se" jako blizu tvoga uha. Ako ne uspije, mogu te držati u zagrljaju dok te progone demoni iz noćnih mora. Na kraju bih te mogao prodrmati ili čak politi vodom. Mogu učiniti razne stvari, ali ne mogu odgovoriti na pitanja koja postavljaš jer sanjaš!

Broj komentara: 5:

  1. Hmmmmmm.....

    Kako osvijestiti da si sanjač i da ti probuđeni govori? Kako biti svjestan da i taj probuđeni nije isto sanjač kao i ti sam? I kako razlikovati san od jave? Kako se probuditi? Koja to fini veo dijeli sanjača od probuđenog?

    Tipična pitanja sanjača koji nije svjestan da sanja. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. I jedno konkretno pitanje sanjača koji je svjestan da sanja: Adriane, da li je u 2011. održan tečaj aktivacije u Centru? Bio je najavljivan za 11. mjesec, ali izvještaja o njegovom održavanju nije bilo. Unaprijed hvala na odgovoru.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Anonimno: Polu-lucidni spavači su se javili prekasno (prigodno zaboravljajući na pravila iz sna). Vjerojatno su nesvjesno bili vođeni snažnom potrebom za završavanjem ogromnog ciklusa od 54 video predavanja za kolegij "Osnove duhovnosti". Zahvalan sam im što su mi pružili tu priliku jer, s obzirom da sam u tom periodu radio 18 sati dnevno, sigurno ne bih završio taj video ciklus da sam proveo sedam dana s njima.

    Dakle, njihova žrtva" nije bila uzaludna, dapače! Za one spremne, sljedeća prilika za Aktivaciju bit će u jedanaestom mjesecu ove godine!

    OdgovoriIzbriši
  4. @LA-LA: Zapravo ne - to su tipična pitanja lucidnog spavača. Onda, želiš li drmanje ili poljevanje vodom? Ili bi radije da te netko drži u zagrljaju? Ili možda da te puste na miru dok spavaš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo što... samo da se trgnem...da nađem put do jave... :-) Bude li me netko držao u naručju neću se htjeti probuditi. :-)))

      Izbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.