02. 02. 2012.

Spajanje svjetova u Ljubljani

U utorak, 31.01.2012., održao sam radionicu Spajanje svjetova u Ljubljani. Tijekom popodnevnih i večernjih sati polaznici su prošli kroz teoretsko razumijevanje i osvješćivanje višedimenzionalne stvarnosti. Kao i uvijek, pitanja su bila vrlo zanimljiva, kao i nove spoznaje proizašle iz pronađenih odgovora. Radionica je obuhvatila i kreativno uvježbavanje prolaza kroz "višedimenzionalni portal".

Kako "nastaju" paralelni svjetovi? Kakvi su naši parnjaci koji u njima žive život sličan a opet različit od našeg? Njihova imena? Izgled? Može li se to uopće znati?

Ono na što usmjermo pozornost, raste. Ponekad je dovoljno malo pažnje, potpomognute pravim postupcima (mudra spajanja, kreativna vizualizacija), a možda i s malo mašte, da ono što je bilo daleko i apstraktno, odjedno  postane moguće i dohvatljivo.

Maštovito i razigrano pitanje: koliko nas zapravo ima? :-)

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.