04. 02. 2012.

Zajedno u Buđenju

Nadam se da ste pročitali moju jyotish analizu 2012. i da ste, baš kao i ja, optimistični prema vremenu koje dolazi. I, naravno, da ste spremni učiniti sve što je potrebno za BUĐENJE!

Najvažniji trenuci u 2012. godini odvijaju se početkom šestog mjeseca. Kozmički ritmovi kao da objavljuju: "SADA! Sada je vrijeme! Nema više čekanja!" Jeste li spremni iskoristiti te trenutke i zakoračiti kroz tako rijetko otvoren prolaz? Jer, on će biti tamo i tada; čekat će one koji su se otvorenih očiju, uma i srca spremali za njega!

Ima jedna zanimljivost u svezi tog prolaza. Kroz njega je vrlo teško, ako ne i nemoguće, proći u jednini. Neke pomake u životu, sazrijevanja i uvide, svatko mora napraviti sam. Ali, ne i ovaj put! Upravo suprotno. Vrata koja će se otvoriti početkom ljeta ne propuštaju pojedince. Za njih su bezvrijedna i kao da ih niti nema. Šifra na koju reagiraju kodirana je tako da zahtijeva mnogo međupovezanih svijesti. Što više, to bolje. Ako toga nema, prigoda je propuštena.

Hoćete li mi se pridružiti u Buđenju? Hoćete li, u pravo vrijeme, provesti par dana u otvaranju srca, uma i tijela, slobodi koju nagovještavaju kozmički ritmovi?

Ako to želite, onda zabilježite ove datume: 06. do 10.06.2012. Četiri dana zajedno u Buđenju!

Bit ćemo ma prekrasnom mjestu, unutar nekoliko sati puta od većine do kojih dopire ovaj tekst. Vrlo skoro, možda već za koji dan, poslat ćemo i konkretne podatke. Pratite nas online i preko mailing listi – to je najbrži način da saznate sve na vrijeme.

Pozivam sve da nam se pridruže! Na Skupu Buđenja dobrodošli su svi, bez obzira na svjetonazor i stavove; bez obzira jesu li ili nisu do sada sudjelovali u bilo čemu "duhovnom". Povedite i članove svoje obitelji, prijatelje, bilo koga tko osjeća i najmanji poriv da na prekrasnom mjestu provede nekoliko dana. Sadržaj skupa bit će istodobno zanimljiv i "iskusnim duhovnjacima" i potpunim početnicima. U trenucima poput ovih, nema takvih razlika među nama.

Učinit ću sve da Buđenje bude razumljivo, prihvatljivo i provedljivo svima koji dođu. Radit ćemo zanimljive i jednostavne tehnike koje uključuju (ali se ne ograničavaju) na tihe meditacije, kreativne vizualizacije, jednostavne plesne tehnike, labirinte, te zabavna i zanimljiva predavanja (uz neke praktične dijelove u obliku kratkih radionica). Naravno, sve će biti organizirano ležerno i bit će mogućnosti da svatko sudjeluje prema svom osjećaju i želji. Skup ćemo završiti izradom desetog labirinta (poznatijeg pod imenom Ganešov labirint) i zajedničkim prolazom kroz njega.

Ponavljam poziv svima: oslobodite dane od 6. do 10.06.2012. i rezervirajte ih za dolazak na Skup Buđenja! Prenesite tu informaciju svima oko vas za koje mislite da bi im to bilo od koristi – prijateljima, porodici, poznanicima... Početak ljeta, predivno mjesto za odmor, savršeno mjesto i savršen način za proživjeti najvažnije trenutke 2012. godine! Detalji o tome gdje i kako slijede vrlo skoro!

Vidimo se!

1 komentar:

  1. Detalji poznati! Potražite ih ovdje: www.dagroup.org/arhiva/lanci/207-buenje-veliki-skup-i-proslava.html

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.