26. 02. 2012.

Dobre vijesti s neba

Kao jyotishi naviknut sam promatrati noćno nebo. Ovih dana dva planeta, Venera i Jupiter, čiji astrološki simbolizam je vrlo pozitivan, nalaze se u blizini Mjeseca (gledano sa Zemlje, naravno). U jyotshu postoji nešto što se naziva načelo "pogleda" - drig. Ako se nešto na nebu dobro vidi, ako je pogled na to lijep i izaziva divljenje, onda su vijesti dobre!

Moja jyotish analiza 2012 je bila iznimno pozitivna. Prvi mjeseci doduše nose sa sobom kontroverze i opasnosti kojih smo ovih dana više nego svjesni (Sirija, Iran). Međutim, nakon toga kozmički ritmovi ukazuju na mogućnost boljih dana. No, naravno, ljudi su moćni. Mogu od svijeta učiniti pakao. Ili raj. U takvoj situaciji nije na odmet obaratiti pozornost na pozitivne znakove iz prirode.

Vrativši se noćas iz Maribora, nakon uspješnoj tečaja Integralne meditacije, iznad Centra blještala su tri prijatelja  Mjesec, Venera i Jupiter! Dobar pogled, jasno nebo, prizor koji oduzima dah! (Fotografija nije najbolja, ni približno ne oslikava stvarno stanje, ali ipak, tek toliko da se vidi...)

Dolaze dobra vremena. Ne gubite nadu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.