Online programi


On-line video radionicama možete pristupiti bilo kada, s bilo kojeg mjesta, te savladavati korake tempom koji vama odgovara!
________________________________________


DUŠA

http://smnr.me/neb4yi
Često izgovaramo riječ "duša". Ali, što je to zapravo? Što se događa nakon smrti osobnosti? Postoji li slobodna volja i u kakvom je ona odnosu s karmom i dharmom (životnom misijom)? To su teme drugog u nizu seminara u okviru istraživanja duhovnosti.

Ovaj seminar odgovara na temeljna pitanja duhovnosti i preporuča se svakome.

Cijena 30 US$ (cca 165 kn, ili 21 Euro).

DETALJNI SADRŽAJ I UPIS NA SEMINAR
________________________________________

SVIJEST

http://smnr.me/nbwofx
U svijesti se nalazi temelj našega života – svijest je ono što mi jesmo. Kako s tog mjesta nastaje osobnost i druga iskustva? Karma, zaborav, nastanak iluzije, širenje sreće i meditacija – to su teme prvog u nizu seminara u okviru istraživanja duhovnosti.

U sklopu seminara dobivate e-knjigu "Jednostavne tajne dobre meditacije".

Ovaj seminar je neophodan svakom tko razmišlja o sebi i svijetu u kojem živi, te želi znati i iskusiti osnovu svog postojanja - svijest.

Cijena 30 US$ (cca 165 kn, ili 21 Euro).

DETALJNI SADRŽAJ I UPIS NA SEMINAR


________________________________________

http://smnr.me/n8a86m
LABIRINTI I NJIHOVE TAJNE

Jeste li znali da labirinte možete upotrebljavati za poboljšanje samopouzdanja, emocionalne stabilnosti, povećanje energije, unaprjeđenje komunikacije, intuicije, odnosa, stjecanje duhovnog znanja i rad na najdubljoj razini u praktično svakom području života?

Kroz labirinte možete hodati, ali ih možete upotrebljavati i na drugačiji način - kod svoje kuće!

Naučite crtati i konstruirati labirinte, preuzmite dizajnirane postere i uživajte u devet audio meditacija povezanih s nebeskim labirintima! (Više informacija u članku "On-line labirinti!".

Cijena: 31,99 US$ (cca 175 kn, ili cca 23 Eura). Plaćanje kreditnim karticama ili PayPal-om.

Prva dva kotraka su besplatna - isprobajte!

UVODNI VIDEO I UPIS NA SEMINAR
________________________________________

SINKROLAB RADIONICA!
http://smnr.me/n4r05y

SINKROLAB je jedan od najmoćnijih generatora sinkroniciteta za koje znam! Naučite kako upotrebljavati sinkronicitet i dobivati odgovore na svakodnevna pitanja, ali i pozvati u pomoć inteligenciju prirode onda kad je doista najpotrebjnije.

Na ovom video seminaru naučit ćete nekoliko tehnika Sinkrolaba, proći kroz niz primjera i vježbi, a postoji mogućnost izravne komunikacije sa mnom. Dobit ćete i SINKROLAB softver za Windowse.

Nakon SINKROLAB video seminara bit ćete osoposobljeni za samostalno korištenje SINKROLABA za osobne potrebe, ali i kao pomoć drugima.

Cijena: 79 US$ (cca 440 kn, ili cca 58 Eura). Plaćanje kreditnim karticama ili PayPal-om.

UVODNI VIDEO I UPIS NA SEMINAR

________________________________________


http://smnr.me/n2qk90PRIPREMA ZA JYOTISH SAVJETOVANJE

Ovaj besplatni video seminar namijenjen je pripremi za osobno jyotish savjetovanje. Tijekom više od dvadeset godina prakse u tom području uvjerio sam se u važnost dobre pripreme.

Informacije koje ćete dobiti na ovom video seminaru omogućit će vam da iz svog budućeg osobnog jyotish savjetovanja dobijete najviše i najbolje.

UVODNI VIDEO I UPIS NA SEMINAR

___________________________________________

U PRIPREMI!


"Istraživanje duhovnosti" kao on-line video seminar! Adrian P. Kezele vas vodi na zanimljivo putovanje kroz drevnu i suvremenu duhovnost!
___________________________________________

Ukoliko imate pitanja u vezi načina provedbe on-line programa, pročitajte članak "Online radionice: najčešća pitanja"