05. 05. 2014.

SINKROLAB online radionica!

Što je to sinkronicitet? Alternativa uzročnosti – načelo smislene povezanosti dva uzročno nepovezana događaja. Noćna mora za pretjerano racionalne, a dvorac iz bajke za duhovne zanesenjake. Istina - koja određuje praktičnost uporabe - nalazi se, kao i obično, negdje na sredini. Sinkronicitet nije svemoguć (kao ni uzročnost), ali pruža obilje mogućnosti za stjecanje dodatnih informacija i donošenje mudrijih životnih odluka.

Primjena sinkroniciteta traži od vas malu promjenu stava prema svemiru koji vas okružuje te prihvaćanje postojanja takozvane "inteligencije prirode". Zatim, potrebno je naučiti određene tehnike pokretanja te "inteligencije" na aktivnost. I to ne bilo kakvu, već aktivnost usmjerenu na vas i vaš život. To nije pretjerano teško: već malo usmjeravanja pozornosti osigurat će povećanje pojavnosti sinkroniciteta u vašem životu. Još ako naučite postavljati prava pitanja, neće biti nikakvih problema ni s tumačenjem odgovora!

Sinkrolab je metoda koja uključuje jednostavni generator sinkroniciteta, a zasnovana je na snažnoj simbolici labirinata. U načelu, dosta toga možete naučiti iz knjige Sinkrolab uz koju ide i set od 28 karata. Međutim, ako želite dobre temelje i usavršavanje vašeg znanja na primjerima i vježbama, Sinkrolab radionica pravo je mjesto za vas.

Iznimno mi je drago što vas mogu pozvati da naučite na Sinkrolab na nov, praktičan način: online SINKROLAB radionicu!




Radeći na tom seminaru shvatio sam kolike prednosti može imati ovakav oblik rada. Materijal sam podijelio u dvanaest koraka. Od osnova u razumijevanju sinkroniciteta te pravilnog postavljanja pitanja, pa preko znanja o simbolici labirinata, sve do tri osnovne tehnike Sinkrolaba obrađene na nizu primjera i vježbi.

Prednost je što Sinkrolab video online radionici možete pristupiti bilo kada, s bilo kojeg mjesta u svijetu, te savladavati korake tempom koji vama odgovara.

I da, kao dodatni bonus, očekuje vas i Sinkrolab softver (za sada samo za Windowse; pripremamo ga za druge platforme)!

Dakle, pozivam vas da se upišete na Sinkrolab online radionicu! Link će vas odvesti do upisnih stranica. Morat ćete se registrirati na Siminar platformu, a plaćanje možete obaviti na siguran način kreditnim karticama ili vašim PayPal računom.


Za članove mailing liste "S unutarnje strane", do 01.06.2014. vrijedi promotivni popust od 25% na cijenu seminara! Ako ste do ovog članka došli preko newslettera, već sutra dobit ćete poseban mail s brojem svog kupona za popust.

Očekujem vas tamo i veselim se novim načinima druženja s vama!

Nakon Sinkrolab video radionice bit ćete "naoružani" znanjem, metodama i nadahnućem - a to su tri osnovna sastojka života kojima sinkronicitet ne može odoljeti!

Zapamtite: niste sami; nikad niste sami! Vi ste dijete Svemira. Okruženi ste pažnjom svog roditelja. On/a, baš kao i svaki mudar roditelj, ne može, a ni ne želi, prisiliti svoje dijete da se oblikuje prema unaprijed određenom obrascu. On/a želi da vi sami pronađete svoj put – da ga sami odaberete, jer ste dovoljno zreli i mudri za taj odabir. Ipak, ono što vam nudi na tom putu je – savjet, dostupan u svakom trenutku, na svakome mjestu. Inteligencija prirode vam u obliku sinkroniciteta neprestano šapuće svoje riječi. Jeste li konačno spremni da ih čujete?

Dobrodošli na Sinkrolab online radionicu!

2 komentara:

  1. mmmm savršeno, hvala Adrian, baš me stigne sve što maram znati u pravo vrijeme pa sam sretna, sunčan pozdrav,Patricija.

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.