26. 05. 2014.

Sinkrolab primjer

Pitaju me: "Da li mi je Sinkrolab doista potreban?"

Odgovaram da je to jedan od najpraktičnijih, najjednostavnijih i najizravnijih generatora sinkroniciteta.

To znači da vam Sinkrolab može ponuditi savjet brzo, lako i jednostavno. Nije vam potreban nitko drugi. Samo vi, vaše znanje i nekoliko karata, odnosno Sinkrolab softver.

Svatko se ponekad nađe u dilemi, u situaciji kad ni um ni srce ne govore baš jasno. Sinkronicitet tada preuzima ulogu putokaza na putu.

Čak i mnogo složeniji sustavi, poput jyotisha, ponekad ne mogu biti toliko konkretni, toliko usmjereni na ono jedno pitanje koje je goruće sada, ovoga trenutka. Ponekad jednostavno ne možete kontaktirati nekoga i pitati ga za savjet. A pitanja naviru svakoga dana.

Da li su vam potrebni odgovori? Ako da, onda vam je potreban i Sinkrolab.

Sinkrolab će vas učiniti samostalnim; učinit će vas znalcem tumačenja sinkroniciteta. Osim što pomažete sebi, moći ćete pomoći i drugima.

Želite li primjer?

Evo jednog od danas. Na jyotish savjetovanjima ponekad koristrim prashnu (metoda koja u potpunosti uvažava načela sinkroniciteta - radi se o tumačenju trenutka kad je pitanje postavljeno), a ponekad jednostavno upotrijebim Sinkrolab softver.

Današnje pitanje od strane jednog klijenta je bilo: "Da li da sada pokrenem sudski spor?"

Detalji nisu važni, ali kao što znate, odluka o tako nečemu nije jednostavna. Troškovi, gnjavaža, neizvjesnost, dugotrajni procesi...

Jyotish je bio neutralan, samo s naznakama pozitivnog odgovora.

Sinkrolab je pokazao ovo:



Radi se o tehnici tri labirinta. Na prvom mjestu je Ganeshov labirint, na drugom neočitovani labirint povezanosti, a na trećem puni labirint energije.

Tumačenje?

Namjera je ispravna: pravda se mora potražiti. Bit će problema u iznošenju svoje strane, pa se na komunikaciji i izboru pravnog zastupnika mora dodatno poraditi (preporučene su i preventivne mjere), ali rezultat je povoljan i ukazuje na pobjedu.

Preporuka: da, sada je dobro vrijeme za pokretanje sudskog spora u ovom slučaju.

Od pitanja do tumačenja odgovora prošlo je deset sekundi! Klijent nije ni primjetio da sam nešto uradio -  pokrenuo sam Sinkrolab praktično usput, između dvije rečenice.

Stvar je u tome da ne morate biti klijent! Ne morate ovisiti o nekom da biste dobili ovakve putokaze.

Možete postati samostalni i naučiti tumačiti odgovore na ovakva  i mnoga druga pitanja u roku od sedam do deset dana, ili čak kraće, prateći online Sinkrolab video seminar u vrijeme koje vi odaberete, tempom koji vama odgovara.

Ako to želite, upišite se na video seminar Sinkrolab i savladajte tumačenje jednog od najsnažnijih generatora sinkronciteta zasnovanog na simbolici labirinta.

2 komentara:

  1. Pozdrav,
    hoće li biti i mobilne varijante aplikacije za Apple uredjaje?

    Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to je u planu. Kao i softver za druge platforme. Međutim, ne mogu obećati kad će to biti. Nadam se do kraja godine.

      Izbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.