09. 12. 2013.

Poziv na predavanje: jyotish analiza 2014!

U petak, 13.12.2014., u 18:30, Pučko otvoreno učilište, Zagreb, održat ću predavanje s jyotish analizom dolazeće 2014. godine.

Kao i svake godine, izradio sam pregled događaja, opis razdoblja i ritmova koji nas očekuju. Ovako ukratko, mogu vam reći da nas očekuje vrlo zanimljiva godina! Dao sam joj ime "godina tame i svjetla". Za to ima dobrih razloga jer će ona upravo tako i izgledati: nakon prilično teške prve polovice, očekuje nas optimistično i sjajno razdoblje. Svjetlo je na vidiku, a spremnost za njega u našim je rukama. O detaljima ćete ćuti na predavanju. Ulaz je, naravno, slobodan.


Prije predavanja o jyotishu predstavit ćemo najnoviju knjigu u izdanju Dvostruke duge "Indija - sveta geografija". Imat ćemo čast da nam pozdravnu riječ podrži dr. sci. Bharat Singh, profesor iz Delhija, koji trenutno radi kao lektor za hindski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Pozdravna riječ će biti na hindiju, uz osiguran prijevod na hrvatski.


Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.