05. 12. 2013.

Nježni susret na nebu

Danas se Ćandra (Mjesec) sasvim približio Šukri (Veneri). Večeras su izrazito sjajni, posebice Venera. Na fotografiji koju sam upravo snimio iznad DA Centra, to se ne vidi baš najbolje, ali stvarno je impresivno sjajna. Mjesec raste, u četvrtom je danu, a njihov susret će se dogoditi danas oko ponoći. Mi to, na žalost nećemo vidjeti jer će oboje do tada potonuti iza zapadnog obzorja.

Jyotish, indijska astrologija, polaže mnogo pozornosti na "ono što se vidi" - na drishti. Lijepe, sjajne grahe (nebeska tjela) smatraju se dobrim znakovima. I Venera i Mjesec donose razumijevanja, podršku i ljubav. Oboje također predstavljaju zaštitu slabijih. Hajdemo se nadati da je ovako sjajan prizor iznad naših glava znak boljih vremena ispunjenih upravo time: razumijevanjem i zaštitom.

Uzgred, radim na jyotsih analizi 2014. i za sada imam dobre vijesti za vas! Uskoro ću pisati više o tome, a nadam se da će i ovaj povoljan znak na nebu pridonjeti nadi u bolju budućnost!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.