05. 08. 2013.

Osobne poruke na I-synchro-U


Novi I-synchro-U sistem donosi i nove mogućnosti. Jedna od njih je osobna komunikacija s drugom stranom (osobom koja je odgovorila na vaše pitanje ili na čije ste pitanje vi odgovorili). Budući da se radi o vrlo zanimljivoj mogućnosti, prenosim newsletter koji je nedavno poslan korisnicima globalne mreže intuitivne i sinkronističke komunikacije.

***

Dragi I-synchro-u prijateljice i prijatelji!

Prošlo je mjesec dana od početka rada novog I-synchro-U sustava. Ide nam dobro! Svakoga dana razmjenjuju se mnoga pitanja i odgovori. Neki od njih su stvarno zapanjujući, kao što možete vidjeti na javnoj stranici.

Neki od vas su počeli koristiti nove mogućnosti, poput privatne komunikacije između obje sinkronicitetom povezane strane (osobe koja je pitala i one koja je odgovorila). Ovaj alat pokazao se kao odlična pomoć, te vas zbog toga želimo informirati i nadahnuti na uporabu novih puteva u globalnoj mreži intuitivne i sinkronističke komunikacije.

Kako funkcionira privatna komunikacija?

Kad postavite pitanje, ispod njega imate mogućnost jednim klikom učiniti ga vidljivim osobi koja će na njega odgovoriti (naravno NAKON što odgovore, ne prije toga). Iako to ne morate učiniti, posebice za pitanja koja su previše osobne naravi, preporučamo da to uglavnom ipak činite. Mnogo je ZABAVNIJE kad, nakon odgovora, vidite na koje ste pitanje odgovarali! To je neka vrsta povratne informacije: jeste li bili na tragu teme ili ste sasvim promašili?

Bijeli oblačić

Nakon što je početni proces postavljanja pitanja i odgovaranja završio, obje strane mogu započeti PRIVATNU KOMUNIKACIJU o postavljenom pitanju. Na svom profilu, s desne strane uz pitanje, vidjet ćete ikonicu u obliku kvadratnog oblačića sa stiliziranim tekstom. Ako prijeđete mišem preko njega, pojavit će se tekst: "Talk about this question". Kliknite na to i moći ćete poslati privatnu poruku svom sinkronističkom partneru! Ili, ako ste vi odgovarali, možete započeti komunikaciju s osobom koja je pitala.

Svrha provatne komunikacije može biti izražavanje zahvalnosti za odgovor, ali mnogo je važnije da možete zapravo RAZGOVARATI o detaljima! Ponekad su odgovori malo u pravom smjeru, a malo u nejasnom. Sada možete pitati što je druga strana zapravo mislila napisavši upravo takav odgovor! Ovo je izvrsna mogućnost za razgovor s osobom koju je odabrao sinkronicitet. Razmislite o sljedećem: od svih ljudi upravo je ta osoba sada povezana s vama! Razgovaraje! Povežite se još čvršće. Otkrijte što vam još sinkronicitet želi reći i kakvu poruku vam ta osoba nosi.

Zlatni oblačić

Kad vam netko pošalje privatnu poruku, to ćete vidjeti na svom profilu u obliku natpisa s lijeve strane koji kaže "Pending talks" (i broj poruka koje čekaju na vas). Kliknite na to i prebacit ćete se na stranicu s vašim pitanjima i odgovorima.

Pored svakog pitanja uz kojeg postoji i neka privatna poruka, oblačić s tekstom će sada biti zlatne boje. Kliknite na njega i moći ćete odgovoriti na poruku koja vam je poslana.

(Zbog zaštite vašeg vremena i privatnosti, promet privatnim porukama odvija se po sistemu jedna-po-jedna. To znači da, nakon što pošaljete poruku svom sinkronističkom partneru, morate čekati da vam ona ili on odgovore. Ne možete, primjerice, poslati dvije ili deset poruka toj osobi, niti vas ona ili on mogu zasipati neželjenim porukama. Dakle, tek kad vi odgovorit na poruku, druga osoba vam može poslati sljedeću, i obrnuto. Također, ukoliko želite završiti komunikaciju o tom pitanju, možete kliknuti na "Stop talking about this question" i tako dati do znanja drugoj strani da ste saznali ili rekli sve što ste imali reći.)

I to je za sada to! Nadamo se da ćete u budućnosti mnogo više koristiti mogućnost privatne komunikacije o pitanjima i odgovorima.

Uživajte u čaroliji intuitivne i sinkronističke povezanosti na I-synchro-U!

I zapamtite: I-synchro-U je besplatan servis i uvijek će takav biti. Sve što tražimo od vas je da, ukoliko ste zadovoljni s njim i koristite ga za svoju dobrobit, preporučite ga svojim prijateljima i poznanicima. Pozovite ih da nam se pridruže i tako povećaju zabavu i djelotvornost ove jedinstvene intuitivne i sinkronističke mreže.

Vaš I-synchro-U tim

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.