03. 10. 2011.

Video s otvaranja Šani-Ćitra upaje

Prema jyotishu, indijskoj astrologiji, ulazimo u nestabilno razdoblje koje će obuhvatiti i dolazeću 2012. godinu. Uoči takvih potencijalno nepovoljnih razdoblja unutar Duhovne akademije već desetak godina organiziramo prakticiranje takozvanih "upaja" - zajedničkih preventivnih mjera.

One se zasnivaju na programu Rasa tehnika, a početak ove upaje bio  je (nazvane Šani-Ćitra zbog njenih kozmičkih značajki: ulazak planete Saturna u zviježđe zvano Ćitra - "dragulj") je u subotu 01.10.2011. u našem Centru u Badličanu pored Čakovca. Nakon toga će se upaja nastavljati po gradovima, i to u samoorganiziranim skupinama, svaki utorak na istom mjestu s pocetkom u 18:30, sve do 09.10.2012. (kada završava Saturnov "posjet" Ćitri).

Za one koji nisu mogli doći, kao mali okus doživljenog, snimili smo otvaranje skupa i moje predavanje o jyotishu, kozmičkim ritmovima, upajama i procesu "razdvajanja svjetova". Uživajte!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.