10. 10. 2011.

Predavanje o "razdvajanju svjetova"!

U petak sam u Zagrebu (07.10.2011.), održao predavanje povodom izlaska najnovije knjige "Razdvajanje svjetova". Zahvaljujem svima koji su došli (puna dvorana, oko 400 ljudi). Nakon što sam otprilike sat vremena objašnjavao osnovne zamisli knjige, nizala su se vrlo zanimljiva pitanja  kojima, kako se činilo, nema kraja. Na žalost, zbog ograničenja u korištenju dvorane, morali smo prekinuti zanimljivo druženje.

Svi zainteresirani će svoje odgovore dobiti preko knjige, a oni ozbiljniji na radionici znakovitog naziva "Spajanje svjetova" koju ću prvi put održati u četvrtak, 03.11.2011. u Zagrebu. Na stranicama Duhovne akademije, uz još fotografija, možete pročitati cijeli uvod u knjigu "Razdvajanje svjetova"! To je dobar okus teme za one koji još nisu uspjeli doći do knjige!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.