03. 01. 2011.

Čitajte znakove

Dani pomrčine, kako je objašnjeno u jyotish analizi 2011., nisu baš najpovoljniji za donošenje odluka ili početke novih pothvata. To znači da se možete (morate) još malo opustiti prije nego prionete poslu! Dobra vijest, zar ne? :-)

No, budući da je prirodna godina (zimski solsticij) otpočela pomrčinom Mjeseca, a sada kalendarska praktično otpočinje pomrčinom Sunca, samo će nesmotreni zanemariti ovo dvostruko upozorenje za cijelo razdoblje koje je pred nama.

Mudri nemaju razloga za strah. Ali jednako tako, koračaju širom otvorenih očiju, s pažnjom birajući svoje sljedeće korake.

2 komentara:

  1. Davor Kudrić03. 01. 2011. 12:27

    Kao i večina i ja sam donio odluke i započeo nove pothvate da li ču isto kao večina odustati pokazat če vrijeme ono što želim reči je da nema lošeg vremena za početke i nove odluke uz svo uvažavanje mudrosti i znanja A.P. Kezele (s nestrpljenjem vas čekamo u Osijeku)ali sad je ionako vrijeme da se napne luk i ispusti strijela prema cilju kako ko procjeni da je za njega najbolje meditacija, knjige,vježbanje i šetnja pa čemo proljeće dočekat spremniji i s novim i starim odlukama

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.