29. 06. 2012.

Planovi za jesen


O, da! Nema mi druge nego već sada, dok se ljeto zahuktava, obznaniti svijetu što ću - zajedno sa svojim suradnicima u Duhovnoj akademiji - raditi najesen! Kalendar događanja je objavljen zajedno s opširnijim člankom i rasporedom aktivnosti.

Toliko je toga u planu... od jyotish studija i tečajeva Integralne meditacije, naprednih programa, studija Joga sutri i radionice Život-smrt-život, pa do velikog datuma, 21.12.2012., kojeg ćemo dočekati na pravi način, na posebnoj "solsticjskog preobrazbi".

Moram vam još reći da je to što se vidi u planu vjerojatno samo polovica svega onoga što ću raditi. Recimo, nekoliko važnih dogovora oko dodatnih predavanja i radionica je još u tijeku. Zatim, vjerojatno ću pripremiti i jednu zanimljivu on-line radionicu, a ima još i nekih "skrivenih" programa koji ovise o nepredvidivim okolnostima. Također, u tijeku su još tri važna projekta. Jednog ću vam sasvim prešutjeti, drugi je već tajanstveno najavljen za početak petog mjeseca 2013. kao "nešto što ne želite propustiti", a treći se zove eLibrika i predstavlja nešto što me jako raduje i o čemu ćete bez sumnje najesen dosta slušati.

Primjerice, na Interliberu ću vam predstaviti svoju novu knjigu pod naslovom "Prije nego što odemo predaleko" i podnaslovom "roman iz višedimenzionalne stvarnosti", a eLibrika će biti važna karika između te knjige i vas.

No, ne bi bilo dobro da već sada odem predaleko... :-) Najprije ljeto, a onda korak po korak!

Uživajte!

1 komentar:

  1. s OBZIROM NA ONE KNJIGE KOJE SMO PROČITALI OČEKUJEMO DA ĆE I OVA BITI PREKRASNA. jEDVA ČEKAMO, PUNO USPEHA.
    ELA SERDAR

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.