17. 11. 2011.

Tim Freke

Dvostruka duga je ugostila Tima Frekea, autora knjige "Koliko traje sada", na Interliberu u Zagrebu. Bilo je pravo zadovoljstvo provesti s njim nekoliko vrlo zanimljivih dana.

Energija mu je snažna, a predavanja pravo osvježenje i nadahnuće. Naše metode su možda različite, ali nema greške: govorimo o istoj stvari! Zajedničke točke ne obuhvaćaju samo duhovnost i pisanje, već i glazbu i umjetnost. A harmonični kontrapunkti u pogledima na povijest i politiku učinili su naše razgovore vrlo živahnim.

Razvila se velika ljubav, a ja se nadam da ćemo se uskoro ponovo sresti!

Pogledajte video snimljen na Interliberu:

1 komentar:

  1. Koliko sam vidio na predavanju, Tim Freke je super tip. Predavanje mu je bilo odlično. Jako je zanimljivo to što u predavanju koristi elemente stand up komedije (ako se mogu tako izraziti). Zrači izuzetnom energijom i dobrotom. Super što se ga dovukli u Zagreb :) Vjerujem da Vam je bilo lijepo provoditi vrijeme zajedno.

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.