22. 09. 2011.

Neuvjetovano stvaralaštvo

Neuvjetovanost. DA svemu. Ne opiri se. To već JEST tako, samo je potrebno prihvatiti istinu.

Stvaralaštvo. Početi iznova. Učiniti stvari boljim. Ništa se neće pokrenuti samo ako u to ne uložoš svoju energiju i inteligenciju.

Neuvjetovano stvaralaštvo. Pleši. Pronađi ravnotežu. Pronađi mudrost i razlikuj. Služi onom što je dublje, više i izvan tebe.

3 komentara:

  1. baš si to cool sroćio, nema šta...

    OdgovoriIzbriši
  2. A da vidim ima li što od Adriana jutros...I?Tri kratka pasusa.Ali!?!Ma baš sam ovo jutros trebao,savjete.Prvi sam skoro naučio primjenjivati, drugog sam shvatio i onda je naravno problem kod trećeg - loše plešem, ne znam se prepustiti,držim da ću biti u ravnoteži ako je kontroliram, a oči mi ispadoše od gledanja u više,vrat me zabolio tako da ću od gledanja u više i dublje odustati,što sam trebao učiniti davno prije.
    Hvala za podsticaj!

    OdgovoriIzbriši
  3. Nadam se i molim za slijedeću godinu i da ću doći naučiti neodance kod Vas.

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.