19. 09. 2011.

Šani-Ćitra upaja - vibracija mira

Prema jyotishu, indijskoj astrologiji, ulazimo u nestabilno razdoblje koje će obuhvatiti i dolazeću 2012. godinu. Uoči takvih potencijalno nepovoljnih razdoblja unutar Duhovne akademije već desetak godina organiziramo prakticiranje takozvanih "upaja" - zajedničkih preventivnih mjera.

One se zasnivaju na programu Rasa tehnika, pa smo ponajprije pozvali one koji su u proteklom razdoblju prošli kroz rečaj Rasa tehnika i naučili kako ih primjenjivati za osobnu dobrobit. Početak ove upaje (nazvane Šani-Ćitra zbog njenih kozmičkih značajki: ulazak planete Saturna u zviježđe zvano Ćitra - "dragulj") je u subotu 01.10.2011. u našem Centru u Badličanu pored Čakovca. Nakon toga će se upaja nastavljati po gradovima, i to u samoorganiziranim skupinama, svaki utorak na istom mjestu s pocetkom u 18:30.  Ukoliko nemate skupinu, mozete i samostalno prakticirati upaju, svaki utorak u dogovoreno vrijeme (18:30).

Međutim, budući da je potreba vremena velika, odlučili smo omogućiti svakome sudjelovanje u upaji (a ona će u obliku tjednog prakticiranja utorkom trajati sve do jeseni 2012.). Naravno, potrebno je naučiti tehniku rada, pa stoga svim zainteresiranima nudimo slijedeće:

U subotu, 01.10.2011., ujutro (početak u 09:30), u našem Centru, svi koji dođu proći će kroz obuku u prakticiranje Rasa tehnika. Nakon toga, tijekom popodnevnih sati, svi zajedno ćemo - koliko god nas se skupi - nekoliko sati provoditi "Šani-Ćitra upaju"  - upravo onu koju ćemo kasnije prakticirati po gradovima i samostalno.

Ovo je rijetka prigoda da, prvo, naučite Rasa tehnike na jednostavan načan; drugo - da sudjelujete u iznimnom događaju i ozračju stvorenom zajedničkim prakticiranjem upaje s velikim brojem ljudi (svi koji su bili na Mangal upaji prije dvije godine znaju kako moćno je bilo to iskustvo!) Obuka u Rasa tehnike će sadžavati opći dio potreban za upaju. Individualni dio u obliku osobnog programa vam je kasnije dostupan prema želji u pismenom obliku.

Cijelo sudjelovanje, obuka u Rasa tehnike i sve drugo, od vas zahtjeva dolazak i donaciju + troškove ručka. Na žalost, ovaj put nemamo sponzore, pa će svatko morati pridonijeti i financijski.

Potrebna je (OBAVEZNA JE) prijava na  (HR) 040 347 343. Nazovite i raspitajte se za ostale detalje!

Srdačan pozdrav i nadam se susretu u Centru DA!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.