28. 06. 2011.

Jesen/zima 2011/2012 u Duhovnoj akademiji

Dolazi zanimljivo razdoblje! Čut će se povici i upozorenja o smaku svijeta, a i događat će se stvari koje će neobično sličiti baš tome. Nalazimo se pred početkom psihološki (a i prema kozmičkim ritmovima) kritične 2012 godine.

No dobro, tek smo na početku ljeta 2011., još je par mjeseci do svega toga. Ipak, dobro je raditi dobre planove. Tako smo i mi u Duhovnoj akademiji već zacrtali neke osnovne smjernice svog budućeg rada. Mnoštvo projekata, radionica, predavanja... a sve u cilju produbljivanja onog znanja koje nam, po mojem dubokom uvjerenju, jedino može pomoći da prebrodimo krize koje nas očekuju.

Znam, oni koji čuju i dalje su u mnajini. Većina i dalje neće obratiti pozornost na ono što bi im moglo doista promijeniti život. Međutim, mi i dalje radimo, s jednakim žarom i entuzijazmom, sigurni da čak i malo zrnce istine može promijeniti svijet. Pridružite nam se!

Pročitajte kakvi su nam planovi za dolazeće razdoblje!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.