27. 06. 2011.

Znate li slijediti ritam srca?

Ne hitajte previše. Nema pravog načina da natjerate stvari da se kreću još brže nego sada. Ponekad je potrebno zakoračiti korak unatrag te dati i sebi i svijetu malo prostora i vremena. Slijedite ritam svoga srca - vi ste mjera vlastitog svijeta.

Ali, srce ponekad ubrza, udari dvaput tamo gdje je nekada bilo tiho. Tada poskočite i vi - ubrzajte, potrčite... Jer srce uvijek zna što mu je činiti.

Jedino je pitanje - znate li ga vi slijediti?

3 komentara:

  1. U poslednje vreme osecam veliku potrebu da sledim svoje srce, jer to jedino ima smisla, ali kako? zivimo u realnom svetu, ovakvom kakav je...treba nam stan, hrana, nekome i lekovi...kako samo slediti srce, da li to ponekad znaci pobeci od odgovornosti za zivot u najuzem smislu reci?
    To me brine...

    OdgovoriIzbriši
  2. Srce nikad neće pobjeći od odgovornosti! To čine organi (i strukture) nešto niže od njega! :-)

    Problem koji često zbunjuje ljude je - vrijeme. Hodajte korak po korak, kao što činite kad prelazite dug put. Stalni potisak u jednom smjeru dovest će vas na odredište - baš kao što vaše srce želi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala - razmisljam o ovome sto ste napisali...
    Shvatam da sam na pocetku puta ali da trebam uciniti napor da bih stigla tamo gde srce zeli...
    :)

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.