01. 03. 2011.

Odlučite na SINKRO način!

Prvo izdanje knjige "Skrivene poruke, skrivena značenja" objavljeno je sada već davne 1996. godine. Nakon toga su slijedila još četiri izdanja, a knjiga se i dalje traži. To znači da je iza mene petnaest godina pričanja i podučavanja o sinkronicitetu! Ipak, prošlo je nekoliko godina od posljednje radionice "Skrivene poruke". Drugi projekti i obaveze tražili su svoje vrijeme. No, iznimno sam sretan što ću uskoro (09. i 10.04.2011.) ponovo održati tu čarobnu radionicu, ovaj put nadopunjenu novim generatorom sinkroniciteta: Sinkrolab tehnikama!

Što je to sinkronicitet? Alternativa uzročnosti – načelo smislene povezanosti dva uzročno nepovezana događaja. Noćna mora za pretjerano racionalne, a dvorac iz bajke za duhovne zanesenjake. Istina - koja određuje praktičnost uporabe - nalazi se, kao i obično, negdje na sredini. Sinkronicitet nije svemoguć (kao ni uzročnost), ali pruža obilje mogućnosti za stjecanje dodatnih informacija i donošenje mudrijih životnih odluka.

Primjena sinkroniciteta traži od vas malu promjenu stava prema svemiru koji vas okružuje te prihvaćanje postojanja takozvane "inteligencije prirode". Zatim, potrebno je naučiti određene tehnike pokretanja te "inteligencije" na aktivnost. I to ne bilo kakvu, već aktivnost usmjerenu na vas i vaš život. To nije pretjerano teško: već malo usmjeravanja pozornosti osigurat će povećanje pojavnosti sinkroniciteta u vašem životu. Još ako naučite postavljati prava pitanja (a to ćete svakako naučiti na radionici!), neće biti nikakvih problema ni s tumačenjem odgovora!

Tehnike koje se usavršavaju na radionici "Skrivene poruke", između ostalog, obuhvaćaju tumačenje podudarnosti i predznaka, bitne informacije o snovima, tehniku "aštamangalama" iz drevne nimite (vedske vještine tumačenja sinkroniciteta), te naravno Soulnet tehniku (Internetski SoulNet još je živ, radi svakodnevno, ali upravo prolazi kroz temeljitu preobrazbu i obnovu – uskoro će biti dostupan u novom ruhu i s novim imenom!).

Radionica traje cijelu subotu i nedjelju do ručka, pa će biti vremena za proučavanje, tumačenje i razgovor o svim vidovima praktične uporabe sinkroniciteta.

Novost su Sinkrolab tehnike, kojima ćemo posvetiti pozornost kao vrlo lijepom i praktičnom generatoru sinkroniciteta. U vrijeme radionice će već biti dostupna knjiga "Sinkrolab", zajedno s kompletom karata kojima se služimo pri dobivanju odgovora. Karte su zasnovane na teoriji labirinata, ima ih 28 (s različitim labirintima), a polaznici će naučiti nekoliko tehnika rada s njima. One su opisane u knjizi, ali uvijek ima malih tajni koje se mogu prenijeti samo u živo!

Sve u svemu, nakon radionice, bit ćete "naoružani" znanjem, metodama i nadahnućem: a to su tri osnovna sastojka života kojima sinkronicitet ne može odoljeti! Vrijednost informacija dobivenih na taj način je neprocjenjiva, a njihova uporaba ovisi samo od vas.

Zapamtite: niste sami; nikad niste sami! Vi ste dijete Svemira. Okruženi ste pažnjom svog roditelja. On/a, baš kao i svaki mudar roditelj, ne može, a ni ne želi, prisiliti svoje dijete da se oblikuje prema unaprijed određenom obrascu. On/a želi da vi sami pronađete svoj put – da ga sami odaberete, jer ste dovoljno zreli i mudri za taj odabir. Ipak, ono što vam nudi na tom putu je – savjet, dostupan u svakom trenutku, na svakome mjestu. Inteligencija prirode vam u obliku sinkroniciteta neprestalno šapće svoje riječi. Jeste li konačno spremni da ih čujete?

Dobrodošli na radionicu "Skrivene poruke"!

Broj komentara: 6:

  1. Predivno, jedva čekam da ih vidim uživo! Da li za starije (oko 6.godina marljivog usvajanja) i suradnicu sa osobnim iskustvom, može li bez tečaja? Inače, imam diplomu za Transcedentalna igra zena (Oshove zen karte).

    OdgovoriIzbriši
  2. Knjiga s kompletom karata će, naravno, biti dostupna u slobodnoj prodaji.

    OdgovoriIzbriši
  3. Voljela bih sudjelovati u radionici te doznati nešto više o sinkronicitetu. Često pratim poruke iz prirode i zabavno je i umirujuće promatrati život na taj način. Radujem se radionici.

    OdgovoriIzbriši
  4. Gdje se mogu saznati detaljnije informacije o radionici (cijena, vrijeme početka...)?

    OdgovoriIzbriši
  5. @Anonimno: 040 347 343 ili info@dvostrukaduga.hr

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne živim blizu Vas i iz tog razloga, na žalost, ne mogu da posetim Vašu radionicu. Inače učestvujem u SoulNet pitanjima i odgovororima.
    Ovo o čemu pišete, prošla sam dugim i teškim putem kroz život (sada imam 38 godina), čitala, učila, doživela. Sve to što sam naučila i spoznala, ljudima (ni privatno ni na poslu) ne mogu da pričam, jer malo ko razume, tako da svoje mišljenje o duhovnim saznanjima i iskustvima retko kada iznosim, a ako mi se desi i da ga iznesem, nailazim na neodobravanje, omalovažavanje kao da ne znam o čemu govorim, pa čak i na osudu da nisam "normalna". To negativno utiče na moje samopouzdanje, tako da zbog toga ćutim, a to nije uvek lako... drago mi je da nisam sama.

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.