26. 03. 2011.

Rani maestral (video)

Pisanje i jedrenje, to u mojem svemiru nekako neizbježno ide zajedno. Jedno su drugom nadahnuće. Možda će ovaj video probuditi barem dio onog neponovljivog, vrhunskog osjećaja kojeg stalno opisujem, a uvijek ostaje još nešto neizrecivo riječima. Da li je pretjerano nadati se da se djelić toga može zabilježiti kamerom?

4 komentara:

 1. :-)
  rani maestral-mojoj Duši jedan od najdražih ljubavnika....
  iako nikad nisam jedrila

  OdgovoriIzbriši
 2. Radost je očita... kao kod djeteta... ;-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Dobar spot, kao i obično. Liječi dušu nama koji smo i dalje u nemogućim uvjetima života i rada, ali vjerujemo u zlatna srca kojima pripadamo.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ta video gledam, odkar si ga objavil...znova in znova...Srce se mi odpira, v sebi začutim brezmejnost, povezanost, ljubezen, mir, srečo...Hvala ti, da vse te lepote deliš z nami...

  OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.