01. 11. 2010.

Tri Nachiketine vatre

Uoči "Dana mrtvih", u vrijeme kada okrećemo pozornost prema onima koji su nam dali život, a napustili ovaj svijet prije nas, održao sam iznimno dragu mi radionica "Život-smrt-život". Četrdesetak polaznika iz Hrvatske i Slovenije prošlo je teoretski i praktični dio radionice koja osvjetljava umiranje i smrt na sasvim drugačiji način: slaveći život!

Više informacija o tome možete pročitati na stranicama Duhovne akademije. Zainteresirani tamo mogu pronaći i najnoviji update kalendara događanja, to jest radionica, predavanja i tečajeva.

Evo fotografije s radionice Život-smrt-život, neposredno nakon trosatnog inicijacijskog procesa koji predstavlja praktični dio radionice! Za sve one koji iole ozbiljno razmišljaju o svom životu i razvoju svijesti, toplo preporučujem Život-smrt-život!


1 komentar:

  1. Iskreno, dragi moji, zavidim Vam i nadam se da Vam je drago!

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.