09. 07. 2014.

Online labirinti!

http://smnr.me/n8a86m
Malo neobično zvuči – online labirinti! – ali je točno: sada vam je dostupna online radionica "Labirinti i njihove tajne" – u vrijeme koje vi odaberete, tempom koji vama odgovara.

Istoimena knjiga koja se pojavila prije sedam godina pokrenula je val izgradnje labirinata u Hrvatskoj, okolnim zemljama i svijetu. Što novog donosi on-line radionica?

Pa, pripremio sam nešto što se ne može staviti u knjigu! Osim znanja o sjemenim oblicima svakog labirinta, video prikaza o tome kako konstruirati puni labirint, te osnovnih značenja svakog labirinta, dobijate
  • mogućnost preuzimanja lijepo dizajnirane slike svakog labirinta (u skladu s njihovim bojama) koje ćete moći staviti na svoj ekran ili ih otisnuti za osobnu uporabu
  • 3-4 minute audio meditacije za svaki labirint, s posebnim pozadinskim zvukovima koji su u skladu s tonalitetom svakog labirinta i melodijom zasnovanom na strukturi staza unutar njega.
Na taj ćete način moći "hodati labirintom" čak i ako niste u mogućnosti upotrebljavati neki labirint pune veličine za hodanje.

Nakon seminara možete ove mogućnosti upotrebljavati kada god poželite, ali siguran sam da će već sam prolazak kroz seminar predstavljati vrlo zanimljivo i obogaćujuće duboko iskustvo labirinata!

Osim što predstavljaju drevnu zagonetku, labirinti su za mene dio formativne tehnologije. U teoriji, oni bi morali služiti kao "portali" za istraživanje svoje vlastite unutrašnjosti ali i multidimenzionaosti svijeta u kojem živimo, a od kojeg zapažamo samo jedan mali dio. O tome sma pisao u knjizi "Prije nego odemo predaleko".

Zbog toga je, osim gradnje labirinata u punoj veličini, zanimljivo zbližiti se s njima na razini vlastite svijesti. Upravo tome služi ova on-line radionica!

Novost koju otkrivam u njoj, a o kojoj nije bilo riječi u knjizi, je tonalitet labirinta, odnosno odgovor na pitanje "kako zvuči labirint"! Devet audio meditacija kojima ćete imati pristup preko radionice snimio sam s "melodijama labirinata" (da, svaki labirint ima svoju melodiju koju stvara raspored staza u njemu!). Zajedno s riječima koje ćete čuti uskladit će vas s energijom i inteligencijom labirinta u samo nekoliko minuta!

Osim zanimljivog iskustva, za sve znalce i praktikante jyotisha "labirint meditacije" predstavljaju izvrsno prevetivno sredstvo, dakle još jednu upaju koja se može upotrebljavati u skladu s karmičkim potrebama.

I na kraju, s obzirom da su online radionice poprilična novost u našem okruženju – što je šteta jer pružaju pobilje mogućnosti za duhovni rad – prva dva koraka ovog seminara su besplatna, pa vam svakako preporučujem da ih isprobate!

Povrh toga, za početak online pustolovine ljetna cijena radionice (vrijedi do 31.08.2014.) je spuštena za 30%.

I još povrh toga, svi one koji sada prođu online radionicu "Labirinti i njihove tajne", a žele nastaviti s istraživanjem tajni labirinata u području sinkroniciteta, dobit će kupon kod za popust na on-line radionicu SINKROLAB u iznosu pune cijene prve radionice! Dakle, ako nastavite sa Sinkrolabom, online radionica "Labirinti i njihove tajne", za vas će biti BESPLATNA!

Detalje potražite na stranici ONLINE PROGRAMI, a uvijek možete poslati MAIL i zatražiti sve dodatne informacije o tome. U biti je vrlo jednostavno – samo slijedite linkove i nova pustolovina otkrivanja duhovnog znanja se otvara na zaslonu vašeg računala!

Eto, to su online novosti! Nadam se da ćete mi se pridružiti u istraživanju novih tajni labirinata! Vidimo se u središtu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.