16. 04. 2014.

Učinjeno!

Sudionici Soma upaje prije samog početka. 12.04.2014.
Soma upaja započela je u subotu 12.04.2014., uoči tri najtamnija tjedna u ovoj godini. Napetost u svijetu je u porastu (Ukrajina se pokazala kao žarište svjetske krize). Do kraja mjeseca bit ćemo pomalo na iglama. Ukoliko bi stvari krenule u negativnom smjeru, bit će to "čišćenje" svjetskih razmjera. Neki kažu da je svijetu to i potrebno. Gotovo da bih se složio s tim. Ali, jyotish i posebice moj dragi prijatelj Ganeš, naučili su me da je točno kako se mora učiniti što se mora učiniti. Nigdje, međutim, ne stoji KAKO se to mora učiniti. Taj KAKO prepušten je svjesnim stvorenjima na volju.

Kolektivna je svijest jedan veliki sistem, nalik uzavrelom loncu. U njemu se događa toliko mnogo stvari da će netko s pravom prigovoriti kako 108 ljudi, u nekom zabačenom dijelu svijeta, ne mogu učiniti baš ništa. Međutim, ako o tome razmišljate kao o hodaču na žici koji je taman na rubu ravnoteže, onda je jasno da jedan mali leptirić koji bi sjeo na kraj štapa kojim se održava ravnoteža, može učiniti ono što izgleda nemoguće.

Upaja jest takav postupak - poput leta leptira na rubu crte koja razdvaja tamu od svjetla. I u tome je naša nada.

108 stručnjaka za vibraciju mira svoj će program provoditi svakog dana u 19:00. Pridružit će im se doslovce tisuće onih koji će u to vrijeme, na svoj način, tome pridonijeti.

Učinjeno je sve što je bilo u našoj moći. Što će se dalje događati, nije u našim rukama.

Umjesto da trošimo vrijeme i energiju na daljnju analizu tame, usmjerimo svoj um i planove preko njenog ruba. Peti se mjesec približava, a s njim i zora svijetlog dijela godine: onog ispunjenog pozitivnim mogućnostima!

S obzirom na situaciju, to je svakako vrijeme za proslavu!

Uskoro ću napisati više o tome, ali evo odmah i poziva: pridružite mi se 17.05.2014. na proslavi 10 godišnjice Udruge Umjetnost davanja. Poklanjam vam zanimljivu radionicu pod nazivom "Neuvjetovana sreća"!

Dakle, ta je radionica  za sve BESPLATNA! Sve što morate učiniti je prijavitti svoj dolazak na naš MAIL i doći 17.05. u naš Centar. Jedino ograničenje je prostor u Centru pa osigurajte svoje mjesto već sada!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.