24. 04. 2014.

Puls davanja

Deseta godišnjica rada Udruge Umjetnost davanja bila je dobar povod za restrukturiranje ne samo web stranica, nego i osvježenje cjeloukupnog načina rada.

U posljednje vrijeme radim na tome, a jedna od novosti bit će i "puls davanja" - mjesečni grafikon izrađen na osnovi jyotisha. On će pokazivati koja prirodna načela su trenutno aktualna.

Poradi primjera, evo grafikona za četvrti mjesec 2014. Kao što vjerojatno znate, to je prema jyotish analizi prilično težak mjesec. Razlog je sjeverni mjesečev čvor (Rahu), a u sklopu Umjetnosti davanja, on se prikazuje kao "smeđa boja". Kao što vidite na grafikonu, ona se ističe iznad svih ostalih.

Svakog mjeseca ćete na novim stranicama Umjetnosti davanja moći pogledati novi grafikon i opipati "puls davanja". osim toga, pripremamo i FB stranice na kojima će biti tjedne analize i napuci za praksu "umjetnosti davanja".

Veselim se novom poletu i budućim projektima Udruge! Kao što znate prvi projekt je 17.05.2014., na proslavi 10. godišnjice, kada ćemo u ime "žute boje" održati besplatnu radionicu!


1 komentar:

  1. sanja parvati24. 04. 2014. 14:48

    ...divno :) ...nove stvari osvježavaju i nekako još više bude kreativnost u nama...svaka novina je u razvoju tako da vjerujem da će i ova tvoja biti još doradjivana što iz tvoje što iz tudjih glava :) evo i jedan moj skromni prijedlog :) ...da se ispod svake boje stavi i ime planete a pri tom grafikonu i koja dobra djela bi bilo dobro raditi malo više za utjecaje date planete---naravno lijepo je svaki dan gledati uraditi nešto lijepo i korisno i suosjećajno na djelu...ali uz to povećati aktivnosti za datu planetu...kao i recimo što je dobro učiniti i samome sebi u svome unutarnjem vrtu u kratkim crtkicama ...baš se radujem novoj fb stranici :) s. p.

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.