02. 01. 2014.

Početi s tišinom

Novo razdoblje je najbolje početi s dubokom tišinom. Sretan sam što ću i ovu godinu započeti upravo na taj način. Slijedećih desetak dana provest ću sa skupinom naprednih praktikanata Integralne meditacije koji znaju kako se provode tehnike aktivacije. Provodit ćemo vrijeme u istraživanju tajni naše svijesti.

Cjeloukupni program zasnovan je na Patanđalijevim Joga sutrama i znanju koje je sadržano u njima. I dok mi istražujemo duboku tišinu, za vas evo preporuke za čitanje i gledanje. Radi se o nekoliko članaka o Joga sutrama i tehnikama koje iz njih proizlaze. Video materijali su s posebnog Studija joga sutri pri Duhovnoj akademiji. Slijedite ovaj link!

Međutim, ovaj odlazak u tišinu je poseban iz jednog drugog razloga. Upotrijebit ćemo znanje i iskustvo iz tehnika za razvoj svijesti i kombinirati ga s elementima formativnih tehnologija u nastanku (recimo labirinti). Onima koji su čitali moju knjigu "Prije nego odemo predaleko" odmah će biti jasno u kojem smjeru se krećemo: prema ostvarenju praktične uporabe sasvim novih i do sada gotovo nezamislivih tehnologija.

Bit će to zanimljivih desetak dana! Čujemo se nakon toga.


Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.