14. 12. 2012.

Beremo z Manco Košir, Ljubljana, 13.12.2012.

Poznata slovenska novinarka, spisateljica, glumica, znanstvenica , humanitarna radnica i još mnogo toga, svestrana Manca Košir, svakog drugog četvrtka vodi vrlo posjećene i cijenjene večeri s nazivom "Beremo z Manco Košir" ("Čitamo s Mancom Košir").

U proljeće ove godine smo uspjeli dogovoriti zajednički slobodan termin - 13.12.2012. Zahvaljujem nadahnutoj Manci na pozivu i izvrsno odvođenoj večeri, a Ljubljani na toploj dobrodošlici.

U prepunoj dvorani kavane hotela Union skupilo se više od 150 slušateljica i slušatelja, atmosfera je bila opuštena i srdačna, a govorili smo o dvije knjige: "Život-smrt-život" koja je nedavno objavljena u Sloveniji, te najnovijoj, upravo izišloj iz tiska, "Prije nego odemo predaleko".

Posebno se zahvaljujem Hermini te ekipi iz Kranja i Bleda na brizi i noćnoj šetnji nevjerojatno i čarobno lijepim središtem Ljubljane!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.