11. 09. 2012.

Wind walking

Već dugo vas nisam izvještavao o svojim pustolovinama s vjetrom. Ali, to ne znači da ih nema! Vjetar je postao toliko prisan dio mojeg života, da više i ne razlikujem između svojih misli i njegove pjesme, svojih pokreta i njegovih zapuha.

Ovaj slatki video počinje pričom o svemu što su zaljubljenici u vjetar spremni napraviti da ga nađu. Priča nije nužno istinita, ali opet nekako i jest. Vidjet ćete. :-)



Srednji, najduži i pravi windsurferski dio je mješavina snimaka koju smo napravili Contour video kamerom pričvršćenom na kacigu. Snimatelji i glavni akteri su Vladan Desnica (CRO 5, RRD X-Fire V4 90 / Loft Blade 5,6), višestruki prvak Hrvatske u raznim natjecateljskim disciplinama jedrenja na dasci, njegova supruga Urška Desnica (Manta 49 and Loft Blade 4,9), prema neslužbenim GPS podacima najbrža žena na dasci u Hrvatskoj i Sloveniji i skromno vaš, soulwindsurfer Adrian (CRO 108, Starboard iSonic 97 / Loft Blade 7,0)

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.