06. 12. 2011.

2012! Buđenje!

S obzirom na količinu negativnih predviđanja vezanih uz 2012. godinu, svojoj redovitoj jyotish analizi pristupio sam s oprezom. Međutim, iako su početni pokazatelji potvrđivali opću zabrinutost, na posljetku je ispalo da je dolazeća godina, barem što se tiče jyotisha, sve samo ne mračna i prijeteća! Štoviše, ima mnogo razloga za optimizam i nadu.

I dok je prethodnih godina taj optimizam bio sredstvo pronalaska svjetla između mnogobrojnih sjenki, sada je izgledno da svjetla ima mnogo više i da nije potreban dodatni napor da bi ga se pronašlo!

Iznimno mi je drago da vam mogu donijeti dobre vijesti: kozmički ritmovi su pozitivni, a vjerojatnosti za negativne događaje smanjeni! Slobodno gledajte s radošću u budućnost!

Tekst analize poprilično je dugačak, a nalazi se na stranicama Duhovne akademije. Uživajte i sretno nam bilo!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.