07. 08. 2010.

Udarne RT skupine

Ovaj poziv upućen je završenim polaznicima tečaja Rasa tehnika. Međutim, budući da dolazi važan (i na neki način kritičan) dio godine, objavljujem ga i ovdje. Svima vama koji niste prošli RT tečaj, a želite doprinjeti poticanju pozitivnih činitelja u vremenu koji dolazi, preporučujem da na odgovarajući način proslavite Dane Venere (18.-23.08.2010.)










Drage praktikantice i praktikanti Rasa tehnika,

Na vašem RT tečaju obavijestio sam vas o mogućnosti da sudjelujete u takozvanim "udarnim skupinama" rasa tehnike tijekom razdoblja kad jyotish analiza pokaže da za tako nešto ima potrebe.

Razdoblje koje je pred nama, dakle posljednja trećina godine, načelno bi moglo biti bolje i uspješnije od dosadašnjeg tijeka godine. Za to je "zaslužna" Šukra ili Venera i njezin dugi boravak u vlastitom zviježđu: Tuli (Vaga).

Više detalja o sve tome možete pročitati u Joytish analizi 2010 godine. Cijela godina je nazvana "godinom nade i ljubavi" upravo zbog tog završnog kozmičkog događanja.

No, kao što potencijal za negativnost treba ublažiti, tako i potencijal za pozitivnost treba potaknuti. Posebice ako oni činitelji koji nose tu pozitivnost imaju određene slabosti. A takva situacija je upravo pred nama sredinom osmog mjeseca.

Pozivam vas dakle da, koristeći znanje koje ste stekli na tečaju Rasa tehnika, uložite malo svog vremena na sudjelovanje u programu zajedničkog doprinosa pobošanju kvalitete karmičkog okružja za sve nas.

Sudjelovanje ne zahtijeva dolazak na neko mjesto – tehnike možete raditi sami u svom domu. Ako vaši poznanici također sudjeluju, možete se privatno dogovoriti i raditi zajedno. Sudjelovanje u programu će vam oduzeti 20 minuta dnevno tijekom dolje navedenih datuma.

Program udarnih RT će izgledati po datumima ovako:

13.08., petak,
18.-23.08. svaki dan,
nakon toga petkom 27.08., 03.09., 10.09., 17.09., 24.09. i 01.10.

Dogovoreno vrijeme je 19:00. Pokušajte ga se držati, a ako ne možete, napravite program u bilo koje drugo vrijeme

Potrebna vam je informacija o programu kojeg ćete dobiti pozivom upućenim Aleksandri (za Hrvatsku) odnosno Senki (za Sloveniju)

Kao praktikanti Rasa tehnika, vrlo ste dragocijeni, jer znate KAKO surađivati s karmičkim nositeljima. Budući da nema mnogo takvih ljudi, bilo bi mi drago da se odazovete ovom pozivu i sudjelujete u ovom važnom programu, kao dio postupaka umjetnosti davanja i kao dio zajedničkog doprinosa nadi i ljubavi koje se naslućuju u dolazećem razdoblju.

Srdačno,
Adrian

3 komentara:

  1. Všeč mi je mantra in namera je čudovita. Super Adrian! Se veselim našega druženja - na daljavo, čeprav je ta daljava pravzaprav še od bližje :) .
    Zarja

    OdgovoriIzbriši
  2. Oko stotinjak ljudi nam se pridružilo danas, na prvom danu udarne RT prakse. Bilo je snažno i vibrantno. Slavili smo Shukru svakim zrncem svoga duha i svakom stanicom svoga tijela!

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.