13. 08. 2010.

Početak udarnih RT - petak, trinaesti

Danas smo, kako je bilo i najavljeno počeli s udarnim Rasa tehnikama. Pridružilo nam  se stotinjak ljudi iz Hrvatske i Slovenije. Početak je bio izvanredno dobro tempiran, ako ništa drugo zbog petka, trinaestog, dana dvostruke ženstvenosti. U tom smislu vas podsjećam na jedan od mojih prvih postova, u starom arhivskom blogu: "Kako je vrag dobio rogove?"

A kakao je bilo danas? Teško da se uopće mogu pronaći riječi za takve osjećaje i iskustva! Nazočnost svih se osjećala vrlo jasno, mada smo provodili Rasa upaye svaki u svom domu. Vibrantnost i neka neobična eteričnost prevladavala je iskustvom. Šukra je dobila pravu podršku! Slavili smo ljubav svakim zrncem svoga duha i svakom stanicom svoga tijela!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.