21. 06. 2010.

Solsticij i video s Dana neokulture

Sretan vam najduži dan u godini! Ljetni solsticij u našim je krajevima osvanuo ne sasvim ljetno, zaliven kišom na sjeveru i neverama na jugu. Ali, kako je, tako je - ipak je danas dan kad je Sunce u svojoj najvišoj točci kretanja preko Zemljinog neba.

Kao poklon za današnjin dan dijelim s vama završni čin Dana neokulture - desetminutni video u kojem smo pokušali prenijeti ozračje koje smo tada stvorili, od izjava svih predavača do snažnih scena ritualnog prolaza korz labirinte. Uživajte!

2 komentara:

  1. Hvala ti! I tebi sretan najdulji dan u godini i neka ti donese dobru buru!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na pomoći jer Vaš rad me vodi do ostvarenja značajnih ciljeva, ekspresiji dubinske volje za evolucijom Duše i uklanjanje prepreka zato jer idem do velike akumulacije dobara koja je uzrokovana mnogim transakcijama tijekom niza godina. Pozdravite Ganeša, stvarno je čudovit!

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.