13. 06. 2010.

Drugi dio videa o neokulturi

Nakon Dana neokulture još se sređuju utisci. Bilo je doista preobražavajuće. Vjerojatno jedan od najboljih događaja koji su se odigrali u našem Centru u posljednje vrijeme. U svakom slučaju, po mojem osobnom uvjerenju, najvažnija stvar o kojoj bilo koja osvještena osoba danas mora razmišljati - kako u svoj život doista uvesti istinsku promjenu. Detaljni izvještaj s fotografija bit će objavljen sutra na stranicama Duhovne akademije. Tijekom sljedećih nekoliko dana bit će objavljeni i ostali dijelovi videao o neokulturi, a napravit ćemo i poseban video sa samog događanja - sa izjavama svih predavača i izabranim trenucima dana.

Zahvaljujem svima koji su bili s nama, te sam siguran da je ovo bio početak važne faze u razvoju našeg Centra, te širenju ideje neokulture.

1 komentar:

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.