29. 04. 2010.

Razgovori o novim odnosima


Tijekom slijedećih nekoliko mjeseci usmjeravam se na dovršavanje knjige "Ljubav - jednina i množina". Tu zadaću smatram iznimno značajnom, jer su novi odnosi, oni ljubavni, ali i općenito odnosi među ljudima, temelj stvaranja drugačijeg (boljeg) društva. Knjiga će, ako sve bude išlo po planu, biti objavljena najesen, taman u vrijeme produženog boravka Venere u svom zviježđu (podudaranje namjerno!).

Budući da se radi o posebnoj knjizi, pozivam vas da sudjelujete. Možda ne izravno, ali svaka misao, komentar, razgovor... bilo što, u slijedećim će mi mjesecima biti korisni za usmjeravanja i "oštrenje" uma. S knjigom sam dugo čekao, doslovce godinama, isprobavajući u praksi neke vidove novih odnosa. Vrijeme je da progovorim o tome jasnije i izravnije.

Za početak, usmjeravam vas na člank koji je već neko vrijeme dostupan na web stranicama ljubavi.org. Možete komentirati tamo ili ovdje, kako želite. Za koji dan će biti objavljeni i rezultati ankete o višeljublju koju smo proveli još 2008. godine, tako da će biti dosta materijala za razgovor.

Unaprijed zahvaljujem svima na iskustvima i mišljenjima!

1 komentar:

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.