09. 03. 2010.

Dobrodošli!

Image Hosted by ImageShack.us
Nakon nekoliko godina pisanja bloga, i preko tri stotine postova (nije to ništa previše, ako bolje razmislim - pet, šest, mjesečno), vaših više od stotinu tisuća posjeta i nekoliko tisuća zanimljivih komentara, evo me u novom domu.

Tu i tamo, s vremena na vrijeme, treba promijeniti okolinu, s njom i image, a onda, malo po malo i sadržaj...

Ipak, još nisam došao do ovog trećeg. I dalje vas namjeravam zabavljati mislima "s unutarnje strane", video uratcima za nadahnuće, neobičnom glazbom i pokojom fotografijom.

S Ganešovom kravatom oko vrata, gitarom (ili didgiriduom) u ruci, glavom među oblacima i zvijezdama, a srcem uvijek negdje usred plavetnila, u plesu s vjetrom... Baš kao na ovoj maloj sličici kojom vas dočekujem. :-)

Dobrodošli!

PS
Neke nedavne postove sam prenio sa starog mjesta. Ostali će ostati tamo kao arhiva, sve dok netko ne shvati da sam otišao... Ili će možda tamo ostati zauvijek? Hm... Možda je šteta za sve te riječi i doživljaje, a opet, svijet se vrti dalje, ništa ne traje vječno... Prošlost je prošla, budućnost još nije ni počela, a mi, kao i uvijek, možemo živjeti samo SADA...

Broj komentara: 5:

  1. Rado cu citati blogove ma gdje se nalazili... Zelim i nadalje puno nadahnuca i inspiracije!!! ZMAJ

    OdgovoriIzbriši
  2. sretno ti bilo u novom domu, dobri vjetrovi puhali ti u leđa!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridruzujem se sa najljepsim zeljama za novi pocetak i sa sto manje prtljaga ;-) u "novi dom" :-)!

    S.

    OdgovoriIzbriši
  4. To mora da je neka slučajnost prije 2 tjedna sam i ja ovdje otvorio account :P

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.