01. 03. 2010.

"Mars" trese Zemlju


Suosjećam sa svim ljudima koji su stradali u nedavnim potresima i prirodnim katastrofama, kao i s onima koje to tek čeka. Nije mi običaj isticati vrijednost "naslućivanja budućih trendova", ali svaki početnik u jyotishu zna da se nalazimo usred dugotrajne Mangalove (Mars) debilitacije. Ovih dana je još i retrogradan...

Image Hosted by ImageShack.usJoš početkom desetog mjeseca pokrenuli smo program "Mangal upaje", učinili smo, na svojoj maloj razini, koliko smo mogli. Pisao sam o tom razdoblju mnogo ranije nego se počelo odvijati - ne na razini predviđanja, nego na razini upozorenja i poziva na promjenu.

Navodnici nad Marsom u naslovu nisu slučajni - da ne bi netko pomislio da je naš susjed, crveni planet, nešto kriv. Ako krivnje ima - ona je u nama. I jedino tamo se može ispraviti.

Svijest našega planeta, majke Zemlje, trenutno vrije crvenom "Marsovom" vatrom. I tako će biti do petog mjeseca. No to ne znači da se nakon toga neće pojaviti neka druga vatra.

Nas ljudi ima toliko da smo postali presudan činitelj u kretanju svijesti planeta. I svaka mala pojedinačna svijest - svaka mala pojedinačna misao pridonosi tome.

Ne znam može li se to promijeniti dovoljno brzo, ali znam, zasigurno znam da se svaka buduća muka može izbjeći.

Treba li još upozerenja? Koliko još morotresa i zemljotresa, koliko još oluja, prije nego shvatimo?

Počnite stvarati blagu, povoljnu i živtnopodržavajuću klimu u sebi, oko sebe... Odbacite nasilne i negativne misli, optužbe i kritike. Ima toliko toga dobrog i lijepog na ovome svijetu - toliko toga što čeka samo vas i vaše svjetlo. Ako vam se nešto i ne sviđa, ako ste protiv, u redu, budite. Ali, nemojte ići protiv toga, nemojte doljevati ulje na vatru svojim vlastitim životom. Okrenite se dobrom, pokažite svojim primjerom da se može drugačije. Stvarajte svjetlo. Nemojte progoniti tamu, jer je tako samo unosite u svoje srce, u srca svojih bližnjih i cijeloga planeta.

Budite mir i znanje. Budite sreća i radost. Budite SADA budućnost koju želite za sebe i svoju djecu; za sve ljude ovoga svijeta, one koji su sada ovdje i one kojima ćemo svijet predati kao svoje naslijeđe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.