27. 06. 2013.

I-synchro-U je on-line!

Iznimno mi je drago što mogu prenijeti vijest da je stari Soulnet sustava konačno zamijenjen novim, I-synchro-U poboljšanom inačicom! Prenosim mail koji je otišao svim dosadašnjim korisnicima, i toplo preporučam da se uključite u što većem broju u ovu iznimno zanimljivu sinkronističko-intuitivnu pustolovinu. Uživajte!



Poštovani!

Iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je nova, poboljšana i unaprijeđena verzija SoulNeta, pod novim imenom I-synchro-U konačno on-line i u potpunosti aktivna!

Kao stari članovi SoulNeta, nadamo se da ćete vrlo brzo uočiti prednosti novog sustava, početi ga koristiti i preporučiti ga svojim prijateljima!

Neke novosti i prednosti:

1. Web sučelje je suvremeno, pregledno, intuitivno i logično. Kao što smo najavili, na engleskom je jeziku, ali sigurni smo da ćete se snaći. Dok ste prije imali na raspolaganju samo mailove, sada možete koristiti punu snagu I-synchro-U sustava u smislu dodatne komunikacije s odgovaračem ili "kontrole" svojih vlastitih intuitivnih odgovora kroz mogućnost vidljivosti pitanja.

2. Pitanja i odgovori, prema vašoj volji, mogu biti vidljivi na "javnoj stranici" (public page). Pozivamo vas da neka od pitanja i odgovora koja ste dobili i koji su bili precizni, označite kao javna. Na taj način ćete nadahnuti nove korisnike. U budućnosti planiramo omogućiti neku vrstu foruma oko tih pitanja, preko koje ćete moći zatražiti dodatna tumačenja.

3. Vjerujemo da će vas obradovati arhiva SVIH vaših pitanja i odgovora koje ste postavili ili ponudili u prošlosti kao članovi SoulNeta!

4. Ukoliko ste zaboravili svoj stari SoulNet login ili password, dovoljno je znati samo mail adresu s kojom ste se prijavili i obnoviti pristup sustavu.

5. Web sučelje sada sadrži i vaš privatni profil vidljiv samo vama na kojem možete mijenjati svoje podatke, postaviti jedan od nekoliko stotina raspoloživih crtanih avatara i pregledavati svoju arhivu, odnosno komunicirati s osobama s kojima ste došli u sinkronistički kontakt.

itd.

Sustav je prošao testnu fazu. Međutim, kako to obično biva, može se dogoditi da su preostale neke sitnice koje će biti potrebno "izglancati". Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili naiđete na neke teškoće, javite na mail.

Bit ćemo vam zahvalni ako proširite vijest o novom I-synchro-U sustavu!

Želimo vam mnogo uživanja te ispunjavajuću i produktivnu sinkronističku komunikaciju!

Vaš I-synchro-U tim

3 komentara:

  1. ovo što sam dosada vidjela izgleda super...
    čestitam!!!
    :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. U samo dva dana stotinjak novo prijavljenih i stotinjak postavljenih pitanja! I-synchro-U je stvarno brzo krenuo!

    Sustav je nov i ima još nekih problemčića oko obnove passworda, starih SoulNet profila i mailova, ali rješavao stvari u hodu. Ako primijetite neke nepravilnosti ili vam se čini da nešto ne radi kako treba, javite na dainformacije@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. I da odgovorim na mnoga pitanja tog tipa: vaše pitanje koje postavljate u I-synchro-U sustavu NIJE VIDLJIVO nikome. Ako označite da bude vidljivo osobi koja će odgovoriti, to će se dogoditi NAKON što osoba odgovori. Također, imate opciju objaviti pitanje i odgovor na javnoj stranici. Obje opcije, vidljivost odgovaraču i javna stranica mogu se oznaćiti u trenutku kad postavljate pitanje, ili u neko vrijeme kasnije, recimo kad dobijete odgovor.

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.