04. 01. 2012.

Sve što činimo...

Svijet oko vas postoji samo zato da biste kroz njega pronašli ljubav koja vam je podarena davno, na samom početku vremena. Svaki čovjek je tragatelj na putu ljubavi.

Za svakog od nas stvoreni su svemiri i svjetovi. Svatko od nas dragocjen je i jednako vrijedan u srcu božanskog. Kad promatrate svijet oko sebe, što mislite da vidite? Vidite živu, očitovanu ljubav! Sve to, zvijezde, galaksije, planeti, planine, mora i ljudi, sve je to ovdje zato da biste shvatili da ste dijete ljubavi.

Jedino što postoji, jedino što je ikad postojalo - to je ljubav. Ako vam se čini da vidite nešto drugo, to je samo zato jer niste dovoljno otvorili svoje srce. Nemojte se zavaravati, ne postoji ništa drugo osim Ljubavi. Sve što činimo, činimo samo zbog Nje.

2 komentara:

  1. Sve to je kristalno jasno i sto posto istinito.
    No, žao mi je što toga nisam svjestan od nula do dvadeset i četiri, već samo minutu na dan.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nema istinskog stvaranja bez ljubavi, niti ljubavi bez stvaranja... To je tako povezano. Nema jednog bez drugog...

    OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.