11. 04. 2011.

Sinkronicitet i Sinkrolab


U petak sam održao predavanja u Zagrebu. Tema je bila sinkronicitet, ali sam više pričao o pripremi za njega. Točnije, o četiri oblika ponašanja i kako se sinkronicitet i njegova uporaba uklapa u njih.

Predavanje je snimljeno, pa će uskoro biti video materijala za one koji nisu mogli doći, kao i prijepis za one koji više vole čitati nego gledati!


Odmah zatim, tijekom vikenda je održana radionica Skrivene poruke + Sinkrolab. Kraći izvještaj s fotografijama možete naći na stranicama Duhovne akademije.

Osim sada već klasičnih metoda uporabe sinkroniciteta, zabavljali smo se otkrivanjem novih načina prolaska kroz labirinte i, naravno, Sinkrolab kartama.3 komentara:

 1. ...ova poza "i kao Ivan Krstitelj"...mi se sviđa...

  OdgovoriIzbriši
 2. Ivan Krstitelj..da baš..cccc,
  Adi je otišao u totalno drugom smjeru

  OdgovoriIzbriši
 3. @anonimno
  Ivan Krstitelj je upozoravao na ispravan način, a to da je sve zloupotrebljeno nisu odgovorne generacije zanemarenih. Nadam se i znam da ima još onih koji slijede ispravno njegovo značenje. Hvala na razumijevanju.

  OdgovoriIzbriši

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.