19. 02. 2010.

DVD "Ganesh i ja"

U Krškom sam govorio o dva značajna "pogleda" koja su odredila Ganešovu sudbinu. Prvi, razmijenjen između Šive i Prvati, kojim je stvoren, i drugi, upućen od Šanija, koji mu je "skinuo glavu". Mali okus predavanja je u kratkoj video najavi. DVD se može naručiti kod Dvostruke duge.

Zimski gušti s krumpirom

Budući da imam snažan osjećaj u kostima da dolazi proljeće (konačno!), krajnje je vrijeme da s vama podijelim jedan ShIV koji je nastao usred najljuće zime, prije nekih dva, tri tjedna... Ušivajte!

07. 02. 2010.

Oživite dušu!

Govorio sam o duši, tijelu, duhu, osobnosti, svijesti... Predavanje je održano 12.02.2009. u Zagrebu, pred punom dvoranom Pučkog otvorenog učilišta.



(DVD s cjelim predavanjem, pitanjima posjetitelja i odgovorima, možete naručiti kod nakladnika: Dvostruka duga, tel 040 347 343 ili info@dvostrukaduga.hr)

05. 02. 2010.

Nadahnuće od Skandine ekipe

Još jedno nadahnuće, jedan kratki ShIV - snimljen uoči premijere "Istine o Skandi". Ušivajte... :-)

02. 02. 2010.

Poziv u ShIV!

U posljednje vrijeme se pomalo poigravam, baš kao dijete, stvaranjem jednostavnih video uradaka (primijetili ste da ih ima više, ne? :-) ). Pa mi je na um pala zamisao da i vas aktiviram u tome. Naravno, ako imate volje igrati se... :-)

Nadahnuće je češća pojava nego što se to misli. Ponekad nam na um padne neka dobra ideja, doživimo nešto lijepo, poželimo nešto lijepo reći, podijeliti sa svijetom...

Pa, eto, ShIV (kako dobro ime, zar ne? - inače je kratica od engleskog "short inspirational video") je namijenjen tome. Poziv vam je dolje, na YouTube ShIV kanalu je već još jedan video (u engleskoj i hrvatskoj verziji), od mene će ih biti još... već kad osjetim nadahnuće... A od vas... kako vam već volja!

Ušivajte!