02. 02. 2010.

Poziv u ShIV!

U posljednje vrijeme se pomalo poigravam, baš kao dijete, stvaranjem jednostavnih video uradaka (primijetili ste da ih ima više, ne? :-) ). Pa mi je na um pala zamisao da i vas aktiviram u tome. Naravno, ako imate volje igrati se... :-)

Nadahnuće je češća pojava nego što se to misli. Ponekad nam na um padne neka dobra ideja, doživimo nešto lijepo, poželimo nešto lijepo reći, podijeliti sa svijetom...

Pa, eto, ShIV (kako dobro ime, zar ne? - inače je kratica od engleskog "short inspirational video") je namijenjen tome. Poziv vam je dolje, na YouTube ShIV kanalu je već još jedan video (u engleskoj i hrvatskoj verziji), od mene će ih biti još... već kad osjetim nadahnuće... A od vas... kako vam već volja!

Ušivajte!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.