06. 12. 2010.

Zatišje prije buđenja - jyotish analiza 2011!


Svi govore o 2012. Kraj vremena ili kraj svijeta? Početak novog razdoblja za čovječanstvo ili samo još jedna godina u nizu? Nešto se sprema - ali što?

No prije te, nakon milenijske svakako najpoznatije i najtajanstvenije godine našeg razdoblja, čeka nas još jedna – 2011.! Kakva će ona biti? Hoćemo li samo čekati da prođe ili je i ona vrijedna svakog dana kojeg ćemo provesti u njoj?

Najavljujući svoju analizu na FB, "slučajno" sam upisao nešto što smatram sinkronistički značajnim. "Zatišje pred buru" greškom je postalo "zatišje pred budu"! Tako sam spontano izrazio ono što doista mislim o vremenu u kojem živimo; kako o buđenju koje nam se sprema (ne nužno ograničeno samo na 2012., posebice ne samo na jedan datum unutar nje, zimski solsticij), tako i o godini koja je pred nama.

Moram priznati da su prve misli koje su naišle tijekom proučavanja astronomskih i astroloških podataka za 2011., bile pomalo blijede. Na prvi pogled izgledalo je da se suočavamo s ne samo prosječnom, nego i vrlo tihom godinom. Samo po sebi to bi mogla biti dobra vijest! No, nakon pomnijeg zadubljivanja u zbivanja na nebu iznad nas, mojem se unutarnjem oku polako počelo otkrivati bogatstvo 2011. godine. A s njim i njezin značaj!

Da, možda se radi o zatišju prije buđenja, ali ta tišina u sebi nosi veliki potencijal. Naše odluke tijekom 2011., bit će presudne za mnoga desetljeća koja će doći. Drugi dio naziva nametnuo se sam od sebe: godina dobrih odluka!

Jyotish analiza je preduga za blog, pa ako želite dalje, klik na ZATIŠJE PRIJE BUĐENJA - GODINA DOBRIH ODLUKA! Sretno!

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.