20. 10. 2010.

Mala igračka za veliki dječji osmijeh

Tijekom cijele godine, a posebice u predsolsticijsko vrijeme, Udruga Umjetnost davanja provodi svoju akciju "Mala igračka za veliki dječji osmijeh".

U udruzi se skupljaju pokloni djeci kojima je potrebna odjeća, školski pribor, školske torbe, bilježnice i lektira, a mnogi mališani razveselili su se igračkama (posebice onima za vodene igre) tijekom ljeta.

I ove godine s početkom listopada prikupljaju se darovi kojom će se skupiti dovoljno poklona i za božićne i novogodišnje blagdane.

Prošle godine ti su pokloni razveselili djecu u više od desetak domova diljem Hrvatske i djecu u više od dvadesetak udomiteljskih obitelji. Udruga Umjetnost davanja poziva sve vas da se svojim poklonima priključite i ovogodišnjoj akciji. Skupljaju se igračke, školski pribor, knjige, slikovnice, knjige lektire za osnovnu i srednju školu, bilježnice, društvene igre, materijal za kreativno izražavanje, odjeću...

Sve informacije o mjestima sakupljanja, adrese i telefone možete naći na stranicama udruge Umjetnost davanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u mojem postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujem da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.